Archive for March, 2011

Lumea pierduta.. 2

Pescarul care pune setci imi aduce aminte de Nea’ Nastea…

Lumea pierduta… curand oricum

“-Bre.. cat peste mai e acuma fatza de acum 20 de ani?
-Un sfert…
-Da.. fatza de acum 40 de ani..
-Un sfert dintr-un sfert..”
Dialogul a avut loc acum 10 ani intre mine si un pescar de pe Dunare (pescar cu toana … nu sportiv).

Mi-am adus aminte de el cand am vazut filmuletul de mai jos:

Cum mai e si lumea asta… unii isi doresc sa fie acolo.. unii nu stiu cum sa scape…

P.S. Oare cat o mai fi acuma… ca deja au trecut 10 ani..

Cum scoti un carlig …

Mai toti la un moment dat am avut o problema de genul asta. Neatentie , prea mult “combustibil” , un coleg prea aproape la lansare sau pentru ca nu stiam ce sa facem cu el .Vedeti mai jos cum abordeaza o astfel de problema pescarii profesionisti de peste spada. Videoclipul nu este pentru cei slabi de inger.

Uite mai ce ti-ai luat :P

De cateva zile nasul, prietenul si partenerul meu de pescuit (mama cate functii are 😛 ) Godfather este fericitul posesor a unor accesorii pentru pescuit…super fita. Partea tare…e ca acum, in pozele astea, va vedea pentru prima data…ce si-a cumparat 🙂

Una bucata gentuta metalica, gentuta care contine patru senzori, o statie, baterii si doua chei.

Senzorii (avertizorii) bineinteles sunt de firma. Partea draguta e ca pe site la Baracuda iti poti lua la oferta cu 270 de lei…dar comanda minima e de 500 de lei. Printr-o minune (intermediarul Cristi ca de obicei) am reusit sa iau aceeasi senzori din piata…cu 240 de lei. Au o politica destul de ciudata cei de la Baracuda ca nu vand la persoane fizice, indiferent de cata marfa vrei sa iei.

Si mai avea nevoie si de ceva accesorii pentru senzorii cu statie. Accesoriile sunt prezentate in poza de jos. Costa 5 lei fiecare accesoriu, deci in total 60 de lei.

Deci toata afacerea…300 de lei. Bravo man. Te-ai scos…si ai reusit sa ma faci si un pic invidios. Nu ca eu nu as avea senzori…dar nu sunt asa fita cu statie :P. Ca se pare ca pe 13 mai va fi prima iesire la pescuit pe anul asta, la balta (aaa nu spunem nume din principiu :P) din jud. Tulcea…si ca de obicei se anunta o competie foarte dura 🙂 Sa vedem cum se vor descurca si “intrusii” 😛

P.S. Ca sugestie eu zic sa facem anul asta mamaliga din malai bio. Si daca tot incercam sa experimentam o mamaliga bio pentru crapii nostrii, eu zic sa punem la mamaliga si faina bio….si sigur vom prinde din amestecul asta…crapul eco 😛 :))))

Bizam

Cine ne deranja la pescuit anul trecut…