Archive for March 19th, 2011

Uite mai ce ti-ai luat :P

De cateva zile nasul, prietenul si partenerul meu de pescuit (mama cate functii are 😛 ) Godfather este fericitul posesor a unor accesorii pentru pescuit…super fita. Partea tare…e ca acum, in pozele astea, va vedea pentru prima data…ce si-a cumparat 🙂

Una bucata gentuta metalica, gentuta care contine patru senzori, o statie, baterii si doua chei.

Senzorii (avertizorii) bineinteles sunt de firma. Partea draguta e ca pe site la Baracuda iti poti lua la oferta cu 270 de lei…dar comanda minima e de 500 de lei. Printr-o minune (intermediarul Cristi ca de obicei) am reusit sa iau aceeasi senzori din piata…cu 240 de lei. Au o politica destul de ciudata cei de la Baracuda ca nu vand la persoane fizice, indiferent de cata marfa vrei sa iei.

Si mai avea nevoie si de ceva accesorii pentru senzorii cu statie. Accesoriile sunt prezentate in poza de jos. Costa 5 lei fiecare accesoriu, deci in total 60 de lei.

Deci toata afacerea…300 de lei. Bravo man. Te-ai scos…si ai reusit sa ma faci si un pic invidios. Nu ca eu nu as avea senzori…dar nu sunt asa fita cu statie :P. Ca se pare ca pe 13 mai va fi prima iesire la pescuit pe anul asta, la balta (aaa nu spunem nume din principiu :P) din jud. Tulcea…si ca de obicei se anunta o competie foarte dura 🙂 Sa vedem cum se vor descurca si “intrusii” 😛

P.S. Ca sugestie eu zic sa facem anul asta mamaliga din malai bio. Si daca tot incercam sa experimentam o mamaliga bio pentru crapii nostrii, eu zic sa punem la mamaliga si faina bio….si sigur vom prinde din amestecul asta…crapul eco 😛 :))))