Archive for October 7th, 2011

De la Prut…partea a doua

Cum nu am avut cine stie ce capturi de prezentat…o sa prezint si eu peisaje :)))) Ca daca pescarul se duce la peste intr-un loc frumos….si daca din diferite motive nu prinde peste….ce naiba sa faca si el? Sta si admira peisajul 🙂

Peisaj…care fie vorba intre noi…e magnific. E atat de bine sa fugi din oras….si sa stai relaxat in salbaticie cateva zile. Sa fii inconjurat de copaci…si abia sa poti privi pana si cerul.

Dar fita acestei iesiri…a fost bineinteles borsul de peste. Doamne…de ani de zile imi doream sa pot manca un bors facut pe malul baltii. Chiar daca cu ceva intarziere….Doamne Doamne…mi-a indeplinit rugamintea pana la urma.

Si am luat noi de acasa tone de zarzavat…ca parca faceam bors pentru un intreg pluton de armata…nu pentru cateva persoane…si cum am obtinut noi cu greu….un amarat de ceaun ca sa ne putem desfasura….ca s anu mai zic de drumul pana in sat sa luam otet…ca berbecii care aveau…s-au gasit ei sa plece noaptea la Dunare. Si dupa atata aventura…a iesit un bors de te lingeai pe degete (desi noi mancasem ca oamenii civilizati…cu lingura 😛 )

Cu toate ca borsul a fost pe gustul nostru…nu am cum sa nu ma intorc la acel peisaj salbatic…dar si mirific. Daca ar fi dupa mine….cred ca as sta saptamani intregi acolo (desi adevarul ar fi ca as sta chiar luni bune 😛 )

P.S. La cum se aud porcii mistreti noaptea….cu siguranta nu as sta luni intregi. Da ce…nu aveam si eu dreptul sa ma dau curajos? 😛 🙂

Advertisement
October 2011
M T W T F S S
« Sep   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31