Archive for October 23rd, 2012

Vrem barca

Gata…s-a terminat cu meciul si trebuie sa revenim la indeletnicirea noastra principala…pescuitul 😛 Stateam noi asa si ne gandeam (ma rog…mai mult Godfather…dar nici noua mult nu ne trebuie) ca ce pescari suntem noi daca nu avem…o barca. Cat de tare si cat de extraordinar ar fi…sa te duci la peste…cu barca.

Mmmmmmm deja ma si vad in ea. Dupa indelungi discutii ne-am schitat in mare cam la ce sa ne bagam (poate la anul) Sa fie o barca gonflabila de un 3,60 – 4m. Problema este pretul. Una de 3,60 e cam 4.000 de lei si una de 4m e cam 5.000 de lei. 1.000 de lei diferenta…pentru 40 de cm. Tare nu? Ca varianta alternativa: o barca de fibra Laguna. Dar aici se complica lucrurile ca ai nevoie si de peridoc si nu o poti lasa la apa oriunde iti doresti.

Si ne-am gandit noi si la un motoras asa de vreo 15CP. Partea proasta (ca la naiba…mereu trebuie sa existe o parte proasta) e pretul. Un motor nou gen Suzuki e peste 2000 de euro cu tot cu TVA. Si e printre variantele mai iefteneala. Un Honda….se apropie de 3.000 de euro. Si nu prea inteleg de ce atat de mult. Ca mic exemplu: un motor de 6CP e 900 euro si unul de 9CP e 1.800 de euro. Trei cai in plus…dublu la pret…muicaaaaa.

Cum posibilitatile financiare nu sunt atat de mari…la o varianta minima: gonflabila de 4m – 5.000 lei si motor 15CP Suzuki 10.500 lei….e posibil sa ne bagam. E de studiat si oferta SH. Poate ca merita ceva mai bun…bineinteles la un pret rezonabil.

P.S. Hotarati suntem….dar e un mic aspect care ne da inapoi (deocamdata) si nu foarte important…BANII 🙂